Begeleiding


Vaste en vertrouwde thuisverzorging van ouderen


Zoekt u een zorgaanbieder voor de thuisverzorging van ouderen? Bij Katie Healtcare kunt u terecht voor particuliere woonzorg door gekwalificeerde zorgverleners.

In een verpleeghuis krijgen ouderen maar weinig aandacht. Verzorgenden hebben vaak geen tijd om een wandeling te maken of een hobby te begeleiden. Met de thuisverzorging van Katie Healtcare kunnen ouderen blijven waar ze zijn, maar bovenal wie ze zijn. Afhankelijk van de thuisverzorging die ouderen nodig hebben én van hun persoonlijkheid, selecteert Katie Healtcare een verzorgende die bij hen past.

Wilt u onze particuliere zorg betalen uit het PGB (Persoons Gebonden Budget)? Dat kan: de thuisverzorging van ouderen wordt vanaf €791,- per week 100% vergoed. Dankzij onze efficiënte organisatie kunt u bij ons ook nog eens meer dan twee keer zoveel zorg inkopen dan bij andere thuiszorgorganisaties. Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van Wlz-indicaties.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over de particuliere zorg, hulp en thuisverzorging van ouderen door Katie Healtcare? Vul dan gerust het contactformulier in en we geven u zo snel mogelijk antwoord.